بررسی دوربین سامسونگ S24 اولترا برای عکاسان و فیلمبرداران

حمیدرضا جنگی اشکنانی

حمیدرضا جنگی اشکنانی

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 43 دقیقه

بررسی دوربین سامسونگ S24 اولترا برای عکاسان و فیلمبرداران

آنچه در این مقاله میخوانیم

گوشی سامسونگ S24 اولترا هم به ایران رسید. این گوشی تا امروز قوی ترین گوشی سامسونگ در جهان محسوب می‌شود و گفته می‌شود که سامسونگ هر انچه در توان داشته است را روی این گوشی پیاده کرده است. اما مهم‌ترین موضوع درباره دوربین گوشی سامسونگ S24 Ultra است. چرا که ش

بررسی دقیق دوربین سامسونگ S24 اولترا از دید یک عکاس

سامسونگ برای معرفی این گوشی، یکی از بزرگ‌ترین و مجلل‌ترین سالن‌های همایش جهان را در ساحل غربی ایالات متحده، شهر سن خوزه انتخاب کرد. مرکز SAP جایی بود که این گوشی برای اولین بار آنجا رونمایی و آنباکس شد و سامسونگ در آنجا برای نخستین بار از فناوری های هوش مصنوعی جدیدی که قرار بود در گوشی‌های آینده این شرکت در دسترس قرار بگیرد رونمایی کرد.

اینکه این گوشی به عنوان یک گوشی پرچمدار چه امکاناتی را در اختیار ما قرار می‌دهد، چندان مورد توجه ما نیست. ما آن را از نگاه یک عکاس بررسی می‌کنیم و می‌بینیم که این گوشی قرار است چه تحولی در زمینه عکاسی و فیلمبرداری ایجاد کند. خصوصا اینکه برای اولین بار، سامسونگ مستقیما آیفون 15 جدید را هدف قرار گرفته و خیلی از کاربران معتقدند دقیقا زمانی که احساس می‌شود آیفون در به روزرسانی‌های جدیدش به آخر خط رسیده است، سامسونگ با سرعت در حال گذر از خط پایان او است.

 

 

بررسی سامسونگ S24 Ultra:

سامسونگ S24 اولترا بدنه‌ای بزرگ و طراحی بسیار خاصی دارد. برخلاف بدنه گوشی‌ آیفون و اغلب گوشی‌های امروزی، ما با طراحی کاملا فلت و لبه‌هایی با گوشه تیز هستیم. به همین دلیل اندازه نمایشگر OLED 6.8 اینچی آن، بزرگ‌تر از نمایشگر‌هایی با اندازه مشابه به نظر می‌رسد. در اینجا می‌توانید ظاهر آن را در کنار iPhone 15 ببینید.

اما به نظر من حتما باید با یک قاب استفاده شود. چون با اینکه بدنه ان تیتانیومی و بسیار مقاوم است، اما احتمال اینکه لیز بخورد و از دستتان بیفتد وجود دارد و در این صورت، لبه‌های آن ممکن است به شدت آسیب ببیند. خصوصا اینکه صفحه نمایش دقیقا تا لبه‌های گوشی کشیده شده و ممکن است صفحه  LCD آن به سرعت بشکند.

نکته مهم درباره روشنایی صفحه نمایش این گوشی، میزان حداکثر روشنایی 2600 نیت است. یعنی در شدیدترین نور روز هم به راحتی می‌توانید کادر عکس را با آن ببینید و هنگام فیلمبرداری کادربندی کنید. بنابراین برخلاف خیلی از دوربین‌های عکاسی، نه نیازی به منظره‌یاب چشمی داریم و نه نیازی به شیدر که روی صفحه نمایش سایه بیندازد!

با توجه به اینکه سامسونگ در این گوشی از جدیدترین نسل پردازشگر‌ها، یعنی Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 استفاده کرده، بنابراین هیچ لگ یا وقفه‌ای هم موقع کار کردن با آن (با یا بدون هوش مصنوعی دوربین سامسونگ) مشاهده نمی کنیم.

 

تفاوت برنامه دوربین سامسونگ و اپل

برداشت من از بررسی و مقایسه دوربین سامسونگ S24 ultra و Apple 15 این است که گویی اپل بیشتر برای کاربران عادی ساخته شده است، اما سامسونگ بیشتر عکاسان حرفه‌ای را هدف قرار گرفته.
به عنوان مثال برنامه دوربین اپل، یک برنامه ساده است که برای کلیک کردن و گرفتن عکس روی تنظیمات خودکار طراحی شده و اگر کاربران حرفه‌ای‌تر بخواهند با آن عکاسی کنند، احتمالا نیاز دارند تا برنامه‌های خاص عکاسی را دانلود و نصب کنند.

اما برنامه دوربین سامسونگ تقریبا همه امکانات حرفه‌ای مورد نیاز عکاسان را در خود دارد. تنظیمات تمام دستی یا Manual، وضعیت عکاسی در شب بسیار پیشرفته، امکان عکاسی با فرمت خام یا RAW و یک بخش اضافی برای تبدیل فایل‌های خام  هم دارد. جالب‌تر اینکه یک مد فیلتر ND هم دارد برای عکاسی در نور زیاد که عکاسان حرفه‌ای می‌دانند یعنی چی!
به عنوان مثال عکس زیر را ببینید: در این صحنه با دوربین روی دست (نه روی سه‌پایه) مد فیلتر ND با شدت نسبتا قوی 4 استاپ فعال شده (یعنی تقریبا می‌شود ND 1000) و باعث شده تا سرعت شاتر دوربین به شدت کاهش پیدا کند. برای گرفتن چنین عکسی در حالت عادی با یک دوربین، حتما باید سه پایه داشته باشید. به همین دلیل هم رد عبور موج‌های آب، نرم و مخملی شده است.
فایل‌های خام دوربین سامسونگ S24 اولترا هم دارای داینامیک رنج بسیار بیشتر و نویز بسیار کمتری نسبتا به JPEG است.

 

 

قبل از اینکه درباره کیفیت دوربین سامسونگ S24 اولترا توضیح بدهم، باید بگویم اینکه می‌توانید دکمه شاتر را جابجا کنید و هر جایی از صفحه قرار دهید، خیلی جالب است و به شما کمک می‌کند تا دوربین را مطمئن‌تر و ایمن‌تر در دست نگه دارید.

کیفیت عکاسی دوربین سامسونگ S24 اولترا

اول از همه به تفاوت‌های دوربین سامسونگ S24 اولترا و S23 اولترا می‌پردازیم. این دو گوشی، هر دو در پشت بدنه خودشان، دارای 4 دوربین هستند. یک دوربین اصلی 200 مگاپیکسلی که دوربین Main یا اصلی است. این دوربین دارای لنز 24 میلی‌متری و دیافراگم f/1.7 است و اندازه حسگر 1/1.3 اینچی دارد. در هر دو گوشی، این دوربین دارای لرزشگیر اپتیکال و همچنین فوکوس بسیار پرسرعت تشخیص فاز است. بنابراین در اینجا تفاوت چندانی را نمی‌بینیم.

یک دوربین با اولترا واید 12 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.2 هم در هر دوی آنها می‌بینیم که برای عکس‌های با زاویه دید خیلی عریض استفاده می‌شود.

یک دوربین با رزولوشن 10 مگاپیکسل تله فوتو هم در هر دو هست که با دیافراگم f/2.4 می‌تواند به اندازه 3 برابر زوم تله‌ داشته باشد.

اما مهم‌ترین تفاوت در جایگزینی دوربین 10 مگاپیکسلی در S23 اولترا با دوربین 50 مگاپیکسلی تله فوتو در S24 اولترا است. در واقع آنچه ما در تبلیغات دوربین سامسونگ S24 اولترا می‌بینیم که یک شخص از بالای یک ساختمان چند طبقه، روی چهره یک عابر در داخل خیابان زوم می‌کند و از آن عکس می‌گیرد، دقیقا به همین دوربین ربط دارد.

اگرچه هر دو دوربین تله فوتو این گوشی ها از لرزشگیر اپتیکال بهره می‌برند، اما قدرت زوم 5 برابری S24 اولترا نسبت به مدل قبلی خودش، واقعا بی‌نظیر است. هر چند این تفاوت در زوم، بدون هزینه هم نبوده و لنز 230 میلی‌متری مدل قبلی، به لنز 111 میلی‌متری در مدل جدید تغییر کرده است، اما هر دوی آنها پریسکوپی هستند و به همین دلیل نه تنها موجب افت کیفیت نمی‌شود، بلکه در زوم بالا، تصویری اعجاب آور را با بوکه بسیار زیباتری می‌بینیم.

ضمن اینکه دیافراگم این لنز در مدل قبلی کمتر از f/4.9 نمی‌شد که برای عکاسی در نور کم خیلی محدود‌تر از دیافراگم فوق العاده f/3.4 در S24 اولترا است.

 

 

کیفیت تصویر و لرزشگیر بی‌نظیر لنز جدید سامسونگ S24 اولترا آن را می‌توانید در این عکس ببینید.

از نظر رنگ هم می‌توان گفت کمی بیش از حد اشباع شده است که البته یک ایراد نیست و این روز ها تقریبا همه دوربین‌های موبایل عکس‌هایی با رنگ‌های غیر واقعی و اشباع شده می‌گیرند و کاملا طبیعی است!

به عنوان یک عکاس حرفه‌ای، همیشه این گزینه را دارید که با فرمت خام این گوشی عکس بگیرید و خودتان ان را پردازش کنید. خصوصا اینکه یک حالت Multi یا چندگانه فایل خام دارید که از یک صحنه، چند فرمت خام جداگانه خروجی می‌گیرد و می‌توانید آنها را با هم ترکیب کنید که دینامیک رنج تصویر فوق العاده می‌شود.
اما راستش را بخواهید، حتی به عنوان یک عکاس هم معمولا با همان فرمت JPEG کار می‌کنم. چون اغلب عکس هایی که با گوشی می‌گیرم اسنپ شات یا عکس فوری است و کمتر پیش می‌آید بخواهم به عنوان یک عکس حرفه‌ای از آن خروجی بگیرم. در هر حال دوربین سامسونگ S24 اولترا (اگر تمایل داشته باشید) این قابلیت را هم دارد.

 

 

سامسونگ درباره فرآیند HDR کردن عکس‌ها در دوربین این گوشی حرفی نزده است. اما به نظر می‌رسد که عکس‌هایی که در صحنه‌های به شدت پرکنتراست گرفته می‌شود، به صورت HDR نمایش داده می‌شوند و خروجی ای که نهایتا از فایل‌های HDR آن می‌گیریم هم جزئیات خوبی را در محدوده‌های روشن و تاریک نشان می‌دهد.
این عکس با حالت Multi-Image RAW گرفته شده و توسط Expert RAW خود گوشی خروجی گرفته شده است.

 

 

دوربین سامسونگ S24 Ultra برای فیلمبرداری چگونه است؟

راستش را بخواهید، نسبت به مدل قبلی یعنی S23 Ultra جهش چندان بزرگی را نمی‌بینیم. اما یادمان باشد که امکان ضبط ویدئویی با رزولوشن 8K هنوز در هیچکدام از گوشی‌های اپل یا گوگل نیامده است. تفاوت رزولوشن 8K نسبت به 4K در این دو گوشی، مانند تفاوت 4K نسبت به Full HD معمولی (یا حتی بیشتر) است!

ویدئو‌های سامسونگ S24 اولترا، چه در حالت 4K و چه در حالت 8K بیشتر از ویدئو‌های دوربین‌هایمان شارپ می‌شود و رنگ و لعاب بیشتری هم دارد. توجه داشته باشید که این یک حالت نرمال در ویدئو‌های گوشی‌های همراه است و دقیقا به دلیل بازار هدف آنهاست.
طبیعتا هیچوقت یک فیلمبردار حرفه‌ای برای یک کار حرفه‌ای از گوشی تلفن همراهش استفاده نمی‌کند. بنابراین دلیلی هم ندارد که یک ویدئوی خام را ضبط کند و بعدا آن را در نرم‌افزار ویرایش ویدئوی خودش ادیت کند. پس کاملا هم طبیعی است که ویدئویی که می‌گیرد، حتی در گوشی S24 Ultra هم اغراق شده و پر رنگ و شارپ باشد.

 

 

تصویر بالا، یک فریم خروجی از یک شات ویدئوی دوربین سامسونگ S24 Ultra است. می‌بینید که رنگ‌ها کاملا اغراق شده و تصویر بیش از معمول شارپ شده است.

من همچنین را رابط کاربری ویدئوی این دوربین را خیلی پسندیدم. اگرچه حالت ویدئویی این گوشی، کاملا عادی و معمولی است، اما وقتی روی حالت Pro Video قرار می‌گیرید، می‌توانید سرعت شاتر و حساسیت دوربین در هنگام فیلمبرداری را خودتان کنترل کنید. حالت‌های فیلمبرداری 4K با سرعت 120 فریم و 24 فریم هم در همین مد در دسترس است.
در این حالت می‌توانید نشانه‌گرهای Level صدا را هم روی صفحه ببینید، اما متاسفانه هنوز هم امکان کنترل دستی صدا را ندارید.

به نظر می‌رسد که قدرت فیلمبرداری با دوربین سامسونگ S24 Ultra بیشتر از اینکه به امکانات آن بستگی داشته باشد، روی سرعت اسلوموشن فیلمبرداری و امکان پردازش صحنه با رنگ و شارپنس زیاد آن متمرکز شده است.
شاید به نظر انتظار زیادی به نظر بیاید، اما واقعا دوست داشتم، با اینهمه سر و صدا برای فیلمبرداری 4K و 8K، حداقل امکان ضبط با فرمت خام روی Full HD را هم داشت تا فیلمبرداران حرفه‌ای بتوانند رنگ و نور‌ها را خودشان بهبود دهند.

 

 

چیزی که عجیب است اینکه برخی از برنامه‌های ضبط ویدئو، امکان ضبط با فرمت‌‌های Log را دارند و می‌توان با این گوشی، از آن برنامه‌ها بهره برد. اما ترجیح می‌دادم این قابلیت را در خود برنامه پیش فرض سامسونگ می‌دیدم.

 

 

مهم‌ترین ویژگی در فیلمبرداری دوربین سامسونگ S23 Ultra وجود دارد این است که می‌تواند به ویدئو‌هایی که قبل ضبط کرده‌اید هم، اسلوموشن اضافه کنید. این قابلیت فوق‌العاده‌ای است. چون بیشترین و موثر‌ترین لحظه‌های اسلوموشن معمولا در زمان‌هایی اتفاق می‌افتند که شما انتظارش را نداشتید. یعنی شما ویدئو را با حالت عادی ضبط کردید، اما بعدا می‌فهمید که اگر همه یا بخشی از آن ویدئو به صورت اسلوموشن ضبط شده بود، چه قدر خوب می‌شد.

اینجاست که هوش مصنوعی سامسونگ به کمک شما می‌آید تا ویدئو‌های استاندارد را به اسلوموشن تبدیل کنید. کیفیت ویدئو‌های اسلوموشن شده هم بسیار خوب است و به سختی می‌توانید فریم‌های اضافی را تشخیص دهید. در واقع هوش مصنوعی سامسونگ به شما کمک می‌کند تا یک سری فریم بازسازی شده را بین فریم‌های ضبط شده اصلی بگنجانید و تعداد فریم‌های ویدئو را افزایش دهید.

میزان اسلوموشن کردن ویدئو‌ها به صورت پیش فرض به حدی است که سرعت ویدئوی اصلی به حدود ¼ کاهش پیدا می‌کند. یعنی مثلا سرعت عادی 30 فریم بر ثانیه به اسلوموشن 120 فریم بر ثانیه تبدیل می‌شود و اگر ویدئو را با سرعت اسلوموشن 60 فریم بر ثانیه گرفته باشید، به سوپر اسلوموشن 240 فریم بر ثانیه می‌رسید!

 

 

توجه داشته باشید که فریم‌های تولید شده با هوش مصنوعی معمولا خوب هستند، اما گاهی اوقات هم اشتباهاتی پیش می‌آید. به عنوان مثال در این تصویر، بازوی شخصی که در حال پریدن در استخر است ناپدید شده است!

فکر می‌کنم کاربرد این اسلوموشن بیشتر برای ویدئو‌های غیر حرفه‌ای مانند انچه که در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کنیم کاربرد بیشتری دارد و برای کار حرفه‌ای مناسب نیست. شاید بتوان گفت که این قابلیت هنوز خیلی جوان است و گاهی اوقات خوب و گاهی اوقات بد عمل می‌کند. فکر می‌کنم بهتر است ویدئو را با حالت‌های اسلوموشن واقعی آنها مانن 4K/120p بگیرید و در صورت نیاز به اسلوموشن قوی‌تر و بیشتر، آن را با هوش مصنوعی سامسونگ، کندتر کنید.

یک موضوع عجیب هم اینکه اسلوموشن کردن ویدئو‌ها، روی ویدئو‌هایی که به صورت HDR ضبط شده‌اند ممکن نیست. یعنی سامسونگ اصلا به این موضوع اشاره‌ای نکرده است و ما این موضوع را خودمان به صورت اتفاقی فهمیدیم. جالب اینجاست که وقتی یک ویدئوی HDR را انتخاب می‌کنیم و فرمان اسلوموشن را می‌زنیم، فقط اعلام می‌کند که این قابلیت امکان پذیر نیست و هیچ توضیح دیگری نمی‌دهد که چرا.
احتمالا هوش مصنوعی فعلی نمی‌تواند فریم‌هایی با کنتراست به شدت بالا را بازسازی کند.

لرزشگیر ویدئویی در دوربین سامسونگ S24 Ultra

دوربین گوشی سامسونگ S24 Ultra می‌تواند اطلاعات ژیروسکوپ گوشی را روی ویدئو‌ها ضبط کند که برای لرزشگیری دیجیتالی، فوق‌العاده موثر است. اما چیزی که احتمالا متعجب‌تان می‌کند لرزشگیر اپتیکالی است که روی دوربین اصلی قرار دارد. این لرزشگیری، برای ویدئو‌هایی که مثلا هنگام راه رفتن می‌گیرید، فوق‌العاده موثر است و هیچ برشی هم روی تصویر ایجاد نمی‌کند. یعنی تصویر اصلا زوم نمی‌شود و صرفا حرکتی نرم و یکنواخت به خود می‌گیرد.
اگر بیشتر از این لازم است لرزشگیری انجام دهید، می‌توانید قابلیت Super Stabilization را فعال کنید. این قابلیت روی دوربین‌های 1X و 0.6X فعال می‌شود که البته کمی حالت دیجیتالی به تصویر می‌دهد.

یک مشکل مهم که در این گوشی وجود دارد و آن را در آیفون نمی‌بینیم، این است که با یک نرخ سرعت فریم ثابت ضبط نمی‌کند. یعنی مثلا وقتی فرمت را روی 30 فریم بر ثانیه می‌گذاریم، در سرتاسر فیلم ثابت نیست و گاهی اوقات مثلا 29.90 فریم بر ثانیه یا 30.09 ثانیه هم می‌شود.
این تغییر سرعت، تاثیری روی ویدئوی خود این گوشی ندارد. بلکه برای سینک کردن بین ویدئو‌های این گوشی، با دوربین‌های دیگر (حتی گوشی‌های دیگر سامسونگ یا دوربین‌های عکاسی) به ناچار، فیلم‌ها از حالت سینک با هم خارج می‌شوند.
عجیب است که چرا گوشی‌های اندرویدی، این مشکل را برطرف نمی‌کنند. چون هنوز هم در پرچمدار اندرویدی‌ها دیده می‌شود و واقعا باید تا امروز در این گوشی‌ها برطرف می‌شد.

هوش مصنوعی در دوربین سامسونگ S24 Ultra

سامسونگ تاکید شدیدی روی هوش مصنوعی در دوربین گوشی جدید S24 Ultra خودش داشته است. سال هاست که رابطه خوبی بین سامسونگ به عنوان سازنده سخت‌افزار و گوگل به عنوان سازنده نرم‌افزار گوشی‌های اندرویدی وجود دارد و به نظر می‌رسد این همکاری، حالا به این گوشی هم آمده است. به این معنی که خیلی از این قابلیت‌ها دیگر برپایه پردازش آنلاین عمل نمی‌کنند و همانجا در داخل خود گوشی هم به آنها دسترسی دارید.

 

 

به این عکس نگاه کنید. در این عکس، ترکیب بندی عکس چندان درست نبوده است. اما خود برنامه گوشی سامسونگ می‌تواند آن را به خوبی با کمک هوش مصنوعی اش تصحیح کند.
برنامه گوشی سامسونگ به خوبی می‌تواند سوژه‌های ناخواسته و اضافی را پاک کند یا ترکیب‌بندی عکس را تغییر دهد. جالب اینجاست که هر چقدر بیشتر از آن استفاده می‌کنید، بیشتر به سلیقه شما توجه می‌کند و پیشنهاد‌هایی برای تصحیح عکس می‌دهد که بیشتر با زمینه کاری شما سازگار است.

به عنوان مثال اگر چند بار، چهره یک فردی را که نیمی از آن را سایه پوشانده است ویرایش کنید، می‌فهمد که به عنوان یک عکاس پرتره لازم است که سایه روی چهره را بگیرید. و خودش آن را پیشنهاد و بهبود می‌دهد.

 

 

البته در تصویر می‌بینید که مثلا جابجا کردن این فرد در داخل تصویر، آنقدر ها هم درست انجام نشده و سایه‌ها کاملا نشان می‌دهد که عکس دستکاری شده است. واقعیت این است که ویرایش هوش مصنوعی هنوز در مراحل ابتدایی خود است و مدتی طول می کشد تا نتایج دقیقی ارائه دهد. امیدوارم کاربران حاضر باشند در حالی که شرکت‌های نرم‌افزاری روی این اشکالات کار می کنند ، منتظر بمانند.

از آنجاییکه این کار‌ها نرم‌افزاری است و ما می‌دانیم که با پیشرفته پردازشگر‌ها و آپدیت‌های نرم افزاری، این اشکالات خیلی سریع‌تر از چیزی که انتظار داریم برطرف می‌شوند، احتمالا در نسخه های آینده مانند S25 Ultra احتمالا با یک فتوشاپ در داخل گوشی روبرو خواهیم شد!

 

 

یک مد عکاسی پرتره بی‌نظیر

اگرچه تا اینجا بیشتر به ضعف‌ها و محدودیت‌های این گوشی اشاره کردیم، اما همه چیز هم آنقدر‌ها بد نیست. پیش‌تر به فیلتر ND داخلی این گوشی و عملکرد فوق العاده آن اشاره کردم. اما از آن بهتر، قابلیت عکاسی پرتره این گوشی است.

عکس‌های پرتره این گوشی، به لطف دوربین تشخیص عمق و عکاسی تله فوتو در آن، واقعا بی‌نظیر است. این مد عکاسی، هم روی افراد و هم روی اشیا به یک اندازه عالی عمل می‌کند. مد پرتره در اغلب گوشی‌ها برای جدا کردن لبه‌های سوژه محمولا خیلی بد عمل می‌کنند و نتیجه کار، اگرچه برای افراد عادی لذتبخش است، اما هرگز نمی‌تواند ما عکاسان را راضی کند.

 

 

ولی می‌توان گفت که مد پرتره دوربین سامسونگ S24 Ultra شبیه‌ترین نتیجه را نسبت به دوربین‌ و لنز‌های تله فوتو ما دارد. فوکوس از روی صورت به سمت گوش و شانه‌ها آرام آرام کم می‌شود و وقتی از شانه‌ها به پس زمینه می‌رسد، کاملا محو شدگی را شبیه به بهترین لنز‌های سونی یا کانن و نیکون و غیره انجام می‌دهد.
محو شدگی پس زمینه بسیار جذاب‌تر از چیزیست که از یک نرم‌افزار انتظار داریم. ما به شدت علاقمندیم ببینیم مقایسه سامسونگ و اپل و دیگر رقبا چطور خواهد بود.

هوش مصنوعی آنلاین در دوربین سامسونگ S24 اولترا

ابزارهای هوش مصنوعی مبتنی بر ابر همه چیز را حتی فراتر می‌برد. همانند سری گوگل پیکسل 8، S24 به کاربر این امکان را می‌دهد تا وزنه‌های سنگین‌تری را بر روی تصاویر خود و با کنترل بسیار بیشتری انجام دهد. بالا آوردن ابزارهای ویرایش به همه لغزنده های معمولی مانند صاف کردن تصویر، تقویت لحن و رنگ، یا پاک کردن حواس پرتی اجازه می دهد. با این حال، می‌توانید روی نماد ستاره سامسونگ کلیک کنید و به افکت‌های پر مولد مبتنی بر ابر دسترسی داشته باشید. اشیاء را می توان با یک ضربه یا با کشیدن یک انتخاب در اطراف آنها انتخاب کرد و سپس با S24 Ultra که به طور خودکار مناطق از دست رفته را بازسازی می کند، منتقل یا حذف شوند.

ابزارهای هوش مصنوعی مبتنی بر پردازش ابری، حتی از این هم فراتر می‌روند. سامسونگ S24 اولترا هم مانند گوگل پیکسل 8 به شما اجازه می‌دهد تا با وصل شدن به سرور‌های آنلاین یا همان کلود، ویرایش‌های سنگین‌تر و کنترل بیشتری را روی عکس های خودتان اعمال کنید. ویرایش‌های عادی مانند صاف کردن تصویر و تقویت رنگ و نور و حذف سوژه‌های اضافی همگی به صورت آفلاین در دسترس هستند.
اما وقتی به حالت آنلاین می‌روید، می‌توانید با یکبار زدن روی یک سوژه، آن را انتخاب کنید و اجازه دهید خود برنامه، آن را حذف کرده و با چیزی که برای آنجا مناسب هست پر کنید.

به عنوان مثال در عکس زیر، فنس‌های جلوی عکس با استفاده از Cloud حذف شده‌اند. آن لوگوی ستاره مانند که در زیر عکس ظاهر می‌شود هم نشان‌دهنده ویرایش شدن این عکس با هوش مصنوعی آنلاین سامسونگ است.

 

 

البته نتایج معمولا در اولین سعی و خطا عالی نیست و لازم است یک ویرایش را بار‌ها انجام دهید تا به نتیجه دلخواه برسید.

همانطور که گفتیم هوش مصنوعی در عکاسی هنوز خیلی جوان است، ولی حضور آن در گوشی‌های هوشمند می‌تواند یک برگ برنده قدرتمند در برابر دوربین‌های عکاسی واقعی محسوب شود.

 

 

در این عکس می‌بینید که چطور حالت Nightography در دوربین سامسونگ S24 اولترا، کاهش نویز قدرتمندی را انجام داده است و تصویر واقعا باکیفیت است. می‌دانیم که عکاسی در شب نقطه ضعف اغلب گوشی‌ها محسوب می‌شود.

آیا واقعا دوربین سامسونگ S24 اولترا بی‌رقیب است؟

ابدا. اگرچه این گوشی یکی از بهترین‌های بازار است، اما آنقدر‌ها با گزینه‌های برتر بازار فاصله ندارد. در زمینه عکاسی، تقریبا همان چیز‌هایی را دارد که iPhone 15 Pro Max و Google Pixel 8 هم دارند. اگرچه من طراحی این گوشی را بیشتر می‌پسندم. کیفیت صفحه نمایش آن عالی است و پردازنده بسیار پرسرعتی دارد. اما نه آنقدر‌ها که بخواهیم آن را با فاصله‌ای بلند نسبت به رقبا در نظر بگیریم.
در زمینه فیلمبرداری و رزولوشن 8K هم فاصله بلندی نسبت به رقبا دارد، اما نسبت به بقیه، نه نسبت به مدل قبلی خودش. پس از این لحاظ هم نمی‌تواند در صدر و بهترین باشد.
اما در هر حال این یکی از بهترین گوشی‌های اندرویدی موجود در بازار است و اغلب دستاورد‌هایی که روی آن تاکید می‌کند، بر پایه هوش مصنوعی است. چیزی که به زودی آن را در بسیاری از گوشی‌های دیگر هم خواهیم دید.

برچسب‌ها :

S24 ULTRA گلکسی

مطالب مرتبط

بررسی ویدئو - توضیحات ویدئو
چه عطری  بخریم بهتر است -

دیدگاه خود را بیان کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت ‌گذاری شده‌اند *

* میزان رضایت :

در حال بارگذاری